Sunday, 16 June 2013

Assalamualaikum...sesangat la lame untuk ak tidak menulis blog ini..sampaikan ak da lupe ape nme blog ak..finally ak da ingt..so,skg ni ak nk luahkan smthg kt blog ak yg da jd cm goblok..hahaha...xde lah..sesaje je,nk tulis blog ni...sbb skg ni,ak nga ngatok and bosan..nggak tau mau bikin apa sih...jd ak ya nulis blog ini...xtau la nk story ttg ape?ermmm..let's me think...
Ok,ak still xtau nk story ttg ape..ak citer perjalann idop ak je la..hahaha..yg agk membosankn..Actually,in this year a lot of think happen to me..ak kne wat praktikel kat company yg blagak cam bagus, ak kne tinggal ngan housemate ak (akibatnye ak tggl keseorangan), atok and moyang ak da meninggal, errrmmm pakwe baru xde lg...oppss!!!perlu ke??? NO..NO..NO..ak xperluknnye..tapi kalau ade jodoh ape salahnye..
Ak bukan xnk ade pakwe,tapi itu seme xpntg yg lg penting adalah i have to finish my study!!Itu lg penting..xlame pn lg..minggu ni last ak wat practikel..rase bahagia sesangat la..ibarat cam dapat kawen ngan anak raja je..SERONOK..pastu ak da boleh blik kg duduk ngn mak bapak ak..ngabeskn beras diorang..hehehe...mak ayah,tunggulah kepulangan anak comel mu ini..
The conclusion is, ak akan menamatkan pengajian ak tak lame lg and then ak kene cari keje untuk menampung kehidupan ak..and, ak nak belanje family ak g bercuti oversea...haa,mesti best kan...ak yg belanje..jgn jeles..Ok la nampaknye lunsh hour pn da sampai, so i have to go..ak nak g makan da..lapor ni..

Just sebagai kata2 semangat untuk ak:

Jgn sesekali mengalah walau ape jua yang berlaku,kerana mengalah adalah sikap orang yang tak kan berjaya buat selamnya..setiap ape yang terjadi pasti ade jalan penyelesaian..